BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
10 Nisan 2024 Çarşamba 21:51
Ramazan ayı Hatimle Teravih Namazıyla uğurlandı

Mehmet UZUN / HANNOVER

MÜBAREK Ramazan ayı tutulan son oruçla uğurlandı. Ramazan ayının son teravih namazında, Ramazan ayı boyunca okunan Kuran-i Kerim’in hatim duası yapıldı. Ramazan ayının son teravih namazı nedeniyle Almanya’nın Hannover kentindeki Merkez Camisinde özel bir program düzenlendi. Teravih Namazı hatimle kılındı. Namazın her dört rekatını bir Hafız din görevlisi kıldırdı. Namaz sonunda hafız hocalara ve programa katkısı olanlara teşekkür belgesi verildi.

Hannover Din Hizmetleri Ataşesi Tevfik Altınpınar bölgelerinde ilk defa düzenlenen hatimle teravih namazı programının başarıyla tamamlandığını söyledi. Altınpınar, ’’Programa katkıda bulunan, emeği geçen ve katılım sağlayan herkese, üstün gayret gösteren hafız hocalarımız Mehmet Karaaslan, Şerafettin Kurt, Ahmet Fatih Aydın, Taner Kekeç, Serkan Şimşek teşekkür ederim’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.