BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
11 Aralık 2023 Pazartesi 05:39
Trenin altında kalan Türk genci hayatını kaybetti

Mehmet UZUN / DELMENHORST

KUZEY Almanya’nın Delmenhorst kentinde Türk toplumunu şok eden bir ölüm gerçekleşti. Perşembe akşamı Delmenhorst Tren İstasyonunda trenin altında kalan 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Onur Karakaya feci şekilde hayatını kaybetti. 

Sağlık sorunu bulunmadı öğrenilen Onur Karakaya’nın öldüğü gün düşünceli ve sıkıntılı olduğu öğrenildi. Bir akrabası, yaptığı açıklamada, ‘’Onur çok iyi, kendi halinde bir gençti. Bir hafta önce Türkiye’den gelmişti. Bir akrabasının cenazesine katılmıştı. Vefat ettiği gün ailesiyle yemek yedi. Akşam üzeri hava alma bahanesiyle evden ayrıldı. Bir süre sonra polis geldi ve bize Onur’un trenin altında kalarak öldüğünü söyledi. Hepimiz şok oldu.  Hedefleri olan birisiydi. İlk hedefi başladığı üniversiteyi bitirmekti’’ dedi.

MEMLEKETİNE GÖNDERİLDİ

Onur Karakaya için Delmenhorst Mevlana Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze namazında Onur için dualar okundu gözyaşları döküldü. Baba Orhan Karakaya’nın üzüntüden ayakta zorlukla durduğu görüldü. Cenaze namazı sonrası Onur Karakaya’nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Elâzığ’a gönderildi. Onur’un salı günü toprağa verileceği öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.