BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
10 Nisan 2024 Çarşamba 21:18
 Arefe günü Kabristan ziyaretleri unutulmadı

Mehmet UZUN / BREMEN

Bremen’in Kuzeyinde faaliyet gösteren Dini Cemaatler; Avrupa Türk İslam Birliği (ATIB), Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DITIB) ve İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG)  organızesiyle Aumund Mezarlığı içerisinde bulunan Müslüman Mezarlığı’na ziyaret düzenlendi.

Ramazan Bayramı öncesi arefe günü gerçekleşen Mezarlık Ziyaretine yağmura rağmen katılım yoğun oldu.  Din Görevlileri İbrahim Kefçi, Burhanettin Yenen, Şaban Demir ve Hasan Demir Kur’an-ı Kerim, Yasin-i Şerif ve dualar okuyarak ziyareti gerçekleştirdiler.

Özellikle arefe günleri yapılan bu kabir ziyaretlerinin Peygamber efendimizin bir sünneti olduğu anlatıldı. Bremen, Hannover ve Delmenhorst kentinde bulunan Müslüman mezarlıkları camilerin yaptığı organizasyonlarla toplu halde ziyaret edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.