BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
21 Nisan 2024 Pazar 14:46
Reşat Şengör dualarla son yolculuğuna uğurlandı

DELMENHORST

Almanya'nın Delmenhorst kentinde yaşayan ve 3 çocuk babası olan Aydınlı Reşat Şengör hayatını kaybetti. Almanya'ya gelen ilk nesil Türklerden olan Şengör'ün ölümü kentte büyük üzüntü yarattı.  Organ yetmezliğinden 84 yaşında hayata gözlerini yuman Şengör için Delmenhorst IGMG Mevlana Camisinde cenaze namazı kılındı.

Delmenhorst'un sevilen ve sayılan isimlerinden birisi olan Reşat Şengör'ün ölüme sevenlerini yasa boğdu. Mevlana camisinde kılınan cenaze namazına çok sayıda insan katıldı. Cenaze namazını Mustafa Dündar hoca kıldırdı. 


Bremen Mercedes fabrikasından emekli olan, Yusuf ile Aydın Şengör'ün babaları Reşat Şengör'ün cenazesi toprağa verilmek üzere dualarla memleketi Aydın'a gönderildi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.