BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
24 Haziran 2022 Cuma 20:51
Afet fuarına Türkiye'den 34 firmamiz katıldı

ALMANYA'NIN Hannover kentinde Uluslararası Yangın ve Doğal Afetlerden Korunma, Mücadele ve Kurtarma Fuarı İnterschutz düzenlendi. 20-25 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilere açık kalacak fuara 50 ülkeden 1300 firma katıldı.

TÜRKİYE'DEN 35 FİRMA YER ALDI

Hannover fuar alanında 5 yılda bir düzenlenen fuara Türkiye'den de 35 firma katıldı. Dünyanın en büyük yangın ve doğal afetlerden kurtulma fuarı olarak gösterilen İnterschutz'a ilk günden de ziyaretçi akını oldu. Fuarda yangından ve doğal afetlerden korunma, mücadele ve kurtarma makinaları ile birçok teçhizat sergilendi. Fuara katılan Türk firmaları çoğunlukta 12. salonda yer aldı. Fuarın açılması sonrası Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya ile Ticaret Ataşesi Yasemin Özak Coşkun fuar alanına giderek Türk firmalarını ziyaret etti. Başkonsolos Kaya, Türkiye Belediyeler Birliği’nin davetiyle fuara katılım sağlayan “Türkiye İtfaiyeciler Birliği Derneği” (TİBDER) Genel Başkanı ve Balıkesir İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz ile ülkemizin dört bir yanından fuarı ziyaret eden TİBDER üyesi Belediye temsilcileriyle bir araya geldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.