BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
05 Ocak 2024 Cuma 10:21
Domotex fuarı kapılarını açıyor

Mehmet UZUN / HANNOVER

DOMOTEX Uluslararası Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı 11-14 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek. Fuara Türkiye’den 48 firma katılacak.

Almanya’nın Hannover şehrinde her yıl düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük ihtisas fuarı olan DOMOTEX Uluslararası Halı ve Yer Döşemeleri Fuarı bu yıl 11-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda firmalarımız tarafından büyük ilgi gören DOMOTEX fuarına bu yıl ülkemizden 48 firmamız katılacak. Dünyanın en büyük halı fuarı olan Domotex’e toplamda 51 ülkeden 1034 firma katılarak ürünlerini sergileyecek. Türkiye katılımcı firma sayısı bakımından 48 katılımcı firma ile Çin (333), Hindistan (291) ve ev sahibi Almanya’nın (121) ardından 51 ülke arasında 4. sırada yer al.

DOMOTEX fuarı, her yıl yaklaşık 90’a yakın ülkeden alanında uzman 40 bin civarında insan tarafından ziyaret edilmekte ve bunların çoğunluğunu iş adamları oluşturmaktadır. %90’ı yabancı katılımcılardan oluşan fuarın ziyaretçi sayısındaki yabancı oranının da %70 civarında olması, bu fuarın uluslararası niteliği konusunda en önemli bir gösterge olmaktadır. Fuara ilgi duyan uzman ziyaretçiler, genellikle toptancılar, iç mimarlık firmaları, otel işletmeleri, mobilya ve ev tekstili firmalarından oluşmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.