BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
26 Ekim 2022 Çarşamba 17:37
Hannover EuroBLECH  Sac İşleme Teknolojileri Fuarı açıldı

Hannover'de ağır sanayiye yön veren sac işleme teknolojileri fuarı kapılarını açtı. Türkiye'den fuara 147 firma katıldı. Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya fuara katılan Türk firmalarını tek tek ziyaret etti.

ALMANYA'NIN Hannover kentinde 25 Ekim tarihinde kapılarını açan Uluslararası EuroBLECH Sac İşleme Teknolojileri Fuarı'na Türkiye'den 147 firma katıldı.  İki yılda bir düzenlenen ve alanında dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından biri olan EuroBLECH'a 40 ülkeden bin 500 firma katıldı.

Sac işleme alanında modern üretim için akıllı çözümler getiren ve yenilikçi makinelerin sergilendiği fuar, sac ve metal levha işleme sanayindeki en son teknolojileri ve sektörün geleceği ile ilgili gelişmeleri göstermesi yönünden büyük önem teşkil ediyor. Fuara firmalarımızın yanı sıra OAİB (Orta Anadolu İhracatçı Birliği) ile MİB (Makine İmalatçıları Birliği) ziyaretçilerin bilgilendirilmesi amacıyla stant kurdular.

Bu yıl 26'ıncısı düzenlenen fuara katılım gösteren Türk firmalarını, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya yalnız bırakmadı. Ticaret Ataşesi Yasemin Özak Coşkun ile fuara alanına giden Kaya, Türk firmalarının stantlarını ziyaret edep, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mehmet UZUN / HANNOVER

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.