BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
03 Haziran 2022 Cuma 11:09
Hannover Fuarını 75 bin kişi gezdi

ALMANYA'NIN Hannover kentinde 30 Mayıs tarihinde açılan ve 2 Haziran tarihine kadar açık kalan dünyanın en büyük sanayi fuarı Hannover Sanayi Fuarı kapandı. Fuarı 4 günde 75'i aktif, 15 bini dijital olmak üzere toplam 90 bin kişi ziyaret etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen fuara katılım geçen yıllara oranla yarı oranında azaldı. Portekez'in partner ülke olduğu fuara 94'ü Türk firması olmak üzere toplamda 2 bin 500 firma katıldı.

Deutsche Messe AG'nin CEO'su Dr. Jochen Köckler kapanış konuşmasında "Kesintili tedarik zincirleri, yükselen enerji fiyatları, enflasyon ve iklim değişikliği göz önüne alındığında, iki yıllık pandeminin ardından sergi salonlarında tekrar yüz yüze buluşmak, teknoloji trendlerini deneyimlemek ve ileriye bakmak daha da önemliydi. fuarın dört günü dolu dolu geçti. Pandemi ve savaş endüstriyel dönüşümü yavaşlatmamalı” dedi.

Fuar süresince, Türkiye'nin Hannover  Başkonsolosu Gül Özge Kaya, firmalarımızı yalnız bırakmnayıp sık sık ziyaret etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.