BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
25 Nisan 2024 Perşembe 15:49
Hannover Messe'de Türkiye rüzgarı esti

Mehmet UZUN / HANNOVER

Almanya'nın Hannover kentinde 22 Nisan'da açılan 75. sanayi fuarında Türkiye rüzgarı esti. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdağiç, fuarda   Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü İlker Murat Ar, Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, Hannover Ticaret Ataşeleri Yasemin Özak Coşkun ve Yunus Emre Karan ile bir araya geldi; katılımcı firmaları ziyaret etti ve Fuar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

İTO Başkanı Avdağiç Türkiye'nin Hannover Sanayi Fuarı'nda ev sahibi Almanya ve Çin'den sonra üçüncü sırada yer aldığını, 5 ayrı salonda Türkiye milli standı kurduklarını söyledi. Türkiye'nin sanayi fuarına büyük bir katılım sağladığını belirten Avdağiç, bundan da memnun olduklarını dile getirdi. 

'Sürdürülebilir endüstriye enerji veriyor' ana teması ile gerçekleşen bu yılki fuara  59 ülkeden 3 bin 700 firma katılıyor. Türkiye ise 146 firmayla fuarda yer aldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.