BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
17 Mart 2024 Pazar 01:16
MÜSİAD Bremen iftar yemeğinde buluştu

Mehmet UZUN-BREMEN

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bremen yönetimi ve üyeleri iftar yemeğinde buluştu.İftar yemeği dernek üyesi Şevket Yüce'ye ait EZ Miro restoranda verildi.

Ramazan bereketi ve coşkusunun yaşandığı yemekte görüş alışverişi de yapıdı. Yemek sonrası yönetim tarafından şu açıklama yapıldı: ''Bremen YTK iftar yemeğimizi üyelerimizden Şevket Yüce beyin restoranı EZ Miro’da gerçekleştirdik. Bu akşam MÜSİAD Bremen yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte güzel bir iftar yemeği gerçekleştirdik! Ramazan'ın bereketini ve paylaşmanın önemini bir arada yaşamak çok değerli. Birlikte geçirdiğimiz zaman için herkese teşekkür ederiz. Ramazan ayının huzur ve mutluluk getirmesini dileriz.''

MÜSİAD'I TANIYALIM

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 9 Mayıs 1990 yılında bir grup Türk İş insanı tarafından İstanbul'da kuruldu. MÜSİAD kamu yararına dernek statüsüne sahip bir sivil toplum örgütüdür. Derneğin amacı Türkiye'yi mahalli ve evrensel değerleri koruyan, bölgesinde etkin, dünyada saygın müreffeh bir ülke haline getirmek; Türkiye'nin ve dünyanın sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik alanlarda kalkınmasını sağlamak.

MÜSİAD'ın 2023 itibarıyla 13 bini aşkın üyesi, yurt içi ve yurt dışında 165'i aşkın şubesi bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.