BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
05 Mayıs 2024 Pazar 12:53
Bremen'den deprem bölgesine yardım TIR’ı gönderildi

Deprem bölgesine yardım TIR’ı gönderildi

Mehmet UZUN / BREMEN

ALMANYA’NIN Bremen kentinde Galatasaray Taraftarlar Derneği ile yardım kuruluşu Help Dünya e.V işbirliğiyle Hatay’a bağlı İskenderun’a bir TIR dolusu yardım malzemesi gönderildi.

İKİNCİ YARDIM TIR’I

İskenderun için Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin ‘’Dost Eli Yardım Kampanyası’’ adı altında başlatılan yardım çalışmaları tamamlandı. Help Dünya’nın da desteğiyle bir TIR dolusu yardım malzemesi toplandı. Tekerlekli sandalye, akülü tekerlekli sandalye, koltuk değneği, hasta yatağı, çocuklar için oyuncak, okul çantası ve eşyaları, ayakkabı ile kıyafetlerden oluşan malzemeler İznik Belediyesi tarafından gönderilen TIR ile Türkiye’ye gönderildi. Dernek Başkanı Hasan Küşneci, Hatay bölgesine deprem sonrası ikinci kez yardım TIR’ı gönderdiklerini, toplanan yardımların tamamının yeni olduğunu ve kendilerine destek veren tüm yardım severlere teşekkür ettiklerini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.