BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
20 Haziran 2022 Pazartesi 15:26
Bremen'e yıldız yağdı

ALMANYA'NIN Bremen kentinde 2. kez düzenlenen Kazel Expo fuarına Türkiye'den yıldız yağdı. 17 Haziran'da başlayan ve üç gün süren eğlence ve aile fuarına; popçu Ersay Üner, oyuncu ve yazar İclal Aydın, Cihangir Ceyhan, Erhan Kolçak, Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Selda Bağcan, sanat dünyasının renkli ismi Hülya Avşar ile ünlü oyuncu Oktay Kaynarca katılarak Avrupalı Türklerle buluştu.

İCLAL AYDIN: BU NE SEVGİ

Oyucu ve yazar İclal Aydın, şimdiye kadar yazdığı 14 kitabın bazılarını getirdiği Bremen'de okuyucuları için imzaladı. Kitapları Avrupalı Türkler tarafından büyük ilgi gören İclal Aydın, kitap imzalamaktan kolu yoruldu. İlk kez Almanya'da okuyucularla buluştuğunu söyleyen Aydın, “Bu ne sevgi. İnanılmaz bir ilgi var” dedi.

Camdaki Kız dizisiyle ününe ün katan Cihangir Ceyhan ise gelişmiş kaslarıyla dikkat çekti. Sahnede seyircilerle kısa bir söyleşi yapan Ceyhan, “Oyunculuğu sevdiğini ve ileri ki yıllarda yeni projelerle ekranlarda olmaya devam edeceğini söyledi.

SELDA BAĞCAN İZDİHAMA NEDEN OLDU

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Selda Bağcan, Cumartesi gecesi fuarda sahne aldı. Almanya'nın bir çok yerinden Bağcan'ı dinlemeye hayranı geldi. Salonda adeta izdiham yaşandı. Görevliler salonun kapısını kapatmak zorunda kaldı. Bağcan söylediği Türkülerle hem coşturdu hem de duygulandırdı.

HÜLYA AVŞAR ÇOŞTURDU

Fuarın son gününde Türkiye'nin en ünlü isimlerinden olan oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar ile sinema ve dizi oyuncusu Oktay Kaynarca sahne aldı. Avşar ile Kaynarca'yı izlemeye binlerce kişi geldi. Avşar kızı söylediği şarkılarla seyircileri coştururken, Oktay Kaynarca yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahaya boğdu. Her iki isimde de sahne de dakikalarca alkışlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.