BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
03 Haziran 2023 Cumartesi 08:01
Hicretspor Ü40 şampiyon oldu

Mehmet UZUN / DELMENHORST

ALMANYA'NIN Delmenhorst kenti Ü40 liginde mücadele eden Delmenhorst Hicretspor, mücadele ettiği 1. Kreisklasse'de şampiyon oldu. Hicretspor oynadığı 18 karşılaşmadan 44 puan çıkarmayı başardı. 89 gol atan temsilcimiz ligin en çok gol atan takımı da oldu. En yakın rakibi Harpstedter TB'nin 2  puan önünde hedefine ulaşam Hicretspor, şampiyon olmanın mutluluğunu yaşıyor. 27 gol atan Mujaja Fidan ise ligin gol kralı oldu. Mehmet Turunc'un çalıştırdığı Hicretspor ligin en az gol yiyen üçüncü takımı oldu. 

Emektar futbolculardan oluşan Hicretspor Ü40, ''Sporun yaşı yoktur'' sloganıyla lige başladı. Boş zamanlarını değerlendirmek ve spor yapmak amacıyla biraraya gelen takım oyuncuları gelecek sezonda birarada oynayacak. Hicretspor'da hedef yine şampiyonluk olacak. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.