BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
19 Aralık 2022 Pazartesi 11:22
Messi muradına erdi

Mehmet UZUN

ARAP yarımadasının en küçük ülkelerinden birisi olan Katar'da düzenlenen 2022 FİFA Dünya Kupası'nın sahibi finalde Fransa'yı penaltılar sonunda 4-2 yenen Arjantin oldu. 

Bir dünya kupası serüveni daha sona erdi. Kupayı daha önce iki kez kazanan Arjantin kazandı ve kupa sayısını üçe  çıkardı.  Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde  Arjantin ile Fransa karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 biten karşılaşma penaltıya gitti. Atılan penaltılar sonunda Messi'li  Arjantin maçı 4-2 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Turnuvanın gözde futbolcusu ise Messi oldu. Kupa koleksiyonunda dünya kupası bulunmayan ve bu kupayı çok isteyen Arjantinli  futbolcu muradına erdi. Messi turnuvanın en iyi futbolcusu da seçildi. Arjantin en son 1986 yılında dünya kupasını kazanmıştı. Arjantin'in  35 yaşındaki  kaptanı Lionel Messi, turnuvada 26'ncı kez forma giyerek bir rekora imza attı. Messi ayrıca milli takımı bırakmayacağını açıkladı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.