BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
09 Şubat 2024 Cuma 20:56
Fransa'da Gümüşhaneliler derneği kuruldu

FRANSA

ERTUNÇ'TAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Gerçekleştirilen toplantı ile Sezai Ertunç Yönetim Kurulu başkanlığına seçildi. Ertunç, kendisini destekleyen yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Derneğin kurulmasında emeği geçen herkesi kutlayan başkan Ertunç, " Hayalimiz olan Gümüşhaneliler Kültür Sanat ve Dayanışma Derneğini kurmuş bulunmaktayız. Derneğimizin amacı Gümüşhaneliler olarak bir birimizi daha yakından tanımak ve dayanışmayı sağlamaktır. Yine kültür ve sanat faaliyetlerimiz ile Gümüşhaneliler olarak geleneklerimizi idami ettirmektir. Fransa'da ve Avrupa'da öz benliğini kaybetmeden örf adet ve ve inancımızı koruyarak yaşadığı ülkeye uyum sağlayan nesiller yetiştirmekte yine derneğimizin öncelikli esaslarından olacaktır. Bizler bu vesile ile bir araya geldik" şeklinde konuştu.

ERTUNÇ:"HİZMET İÇİN VARIZ"

Hizmet alanının sadece Gümüşhaneliler ile sınırlı kalmayacağının altını çizen Başkan Sezai Ertunç, "Biz bu yola arkadaşlarımız ile gönüllü olarak çıktık. Tüm hemşerilerimiz bu yolda inanıyorum ki bizleri yalnız bırakmayacak ve derneğimizi yarına taşıyacaklardır. Derneğimizin hizmet alanı sadece Gümüşhaneliler ile sınırlı değildir, Biz Gümüşhanelilere yakışır şekilde bütün vatandaşlarımıza hizmet etmeye talibiz. Dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Özelikle gençlerimize ve kadınlarımıza kültürel ve sanatsal çalışmalarda imkanlar sunmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Yapılan kongre ile Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Başkan: Sezai Ertunç

Yönetim Kurulu Üyeleri :Zeynel Durak, Yakup Zengin, İcabi Tekin, Reyhani Süzen, Tayfur Seven, Talat Demirtaş, Çetin Ertunç, Yusuf Delioğlu, Mükremin Soylu, Savaş Delioğlu, Yasir Çalık.

Adres : 61 Avenue de Belgique, 68110 Illzach

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.