BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
09 Mart 2024 Cumartesi 09:04
Öncü kadınlarımız unutulmadı

Mehmet UZUN / ALMANYA

Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle etkinlik düzenledi. Etkinlikte ilk nesil Türk kadınlarına teşekkür edilirken, adlarına sergi açıldı

Almanya'ya çalışmak için gelen ilk Türk kadınları, Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği'nde 'Birinci Kuşak Kadın İşçilerimiz' temalı etkinlikte anıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleşen programda ülkeye gelen ilk nesil Türk kadınlarını anlatan "Öncü Kadınlar" adı altında fotoğraf sergisi açıldı. Etkinlikte konuşan Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, Türkiye'nin kadın hakları konusunda öncü olduğunu söyledi ve kadınların yaşamda aktif olmaları konusunda çok iyi bir konumda bulunduğunu dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.