BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
29 Haziran 2022 Çarşamba 20:08
Toker yılın en iyi otomotiv satış uzmanı seçildi

ALMANYA-Uluslararası İstanbul Ödülleri İstanbul Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende yılın en iyi otomotiv satış uzmanı ödülü Bremen Osterholz – Scharmbeck bölgesi BMW şube müdürü Tolga Toker'e verildi. Sanat, iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren törenin sunuculuğunu Ebru Akel ile Onur Büyüktopçu yaptı. İstanbul PR Prodüksiyonu tarafından organize edilen törende Demek Akalın ile Sinan Akçıl da sahne aldı.

STAJYERLİKTEN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE YÜKSELDİ

Almanya'nın Herford kentinde dünyaya gelen ve aslen Kırşehirli olan 38 yaşındaki Toker, ödülünü geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle aldı. Yılın en iyi otomotiv satış uzmanı seçilmekten mutlu olduğunu söyleyen Toker, “18 yaşında stajyer olarak başladığım BMW'de şuanda şube müdürüyüm. Almanya'da en çok sıfır BMW satan kişiyim. Her yıl BMW tarafından ödüle layık görülüyorum. Bu başarıyı elde etmek tabi ki kolay değil. Çok çalışıyorum ve insanlarla çok iyi iletişim kuruyorum. Şimdi de Uluslararası İstanbul Ödülünü aldım. Çok mutluyum” dedi.

Son Güncelleme: 29.06.2022 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.