BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
07 Nisan 2024 Pazar 23:23
AKA 26’ıncı yılını kutladı

Mehmet UZUN / HAMBURG 

ALMANYA’NIN Hamburg kentinde 1998 yılında iş insanı Esma Arslan tarafından kurulan ve kentin ilk engelli, yaşlı ve hasta bakım merkezlerinden birisi olan Aka hasta bakım firması, kuruluşunu 26’ıncı yılını kutladı.

Esma Arslan, firmasının kuruluş yıldönümü nedeniyle açık kapı günü düzenlendi. Hamburg’un Bergedorf semtindeki bakım merkezinde düzenlenen programa eyalet milletvekilleri, iş insanları, gazeteciler ile hasta bakım konusunda bilgi almak isteyen çok sayıda insan katıldı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

olan Esma Arslan yaptığı açıklamada; ‘Amacımız insanlara faaliyette olduğumuzu göstermek, hastaları birbirleriyle tanıştırmak ve onların dış dünyanın havasını tenefüs etmelerine olanak sunmaktır. Esma Arslan konuşmasının devamında “Bu tür etkinliklerde hastalarımızı bunama, palliativ bakım, yaşam kalitesini yükseltme gibi konularda bilgilendirerek onların sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıyoruz. Bizler burada sevgi yumağıyla birbirimize kenetlenmiş büyük bir aile gibiyiz. Bakım hizmetinde bulunduğumuz hastalarımızın ihtiyaçlarını gidermek, onları yeni çıkan yasalarla ve hakları konusunda bilgilendirmek, onların hayata tutunmalarına katkı sağlamak, onların mutluluklarını görmek, tanık olmak ve paylaşmak bizlere müthiş derecede bir keyif veriyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.