BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
04 Haziran 2022 Cumartesi 07:13
Ömer Toprak Werder Bremen'e veda etti

ALMANYA'NIN 1. Bundesliga takımlarından Werder Bremen'de forma giyen Türk futbolcu Ömer Toprak, yeşil beyazlı takımdan ayrıldı. 2019 yılında Borussia Dortmund takımından Werder Bremen'e transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, 36 maçta 21 kez forma giydi. Sakatlıklar nedeniyle sık sık takımdan ayrı kalmak zorunda kalan Ömer Toprak'ın sözleşmesi Mayıs ayında sona erdi. 

Werder Bremen kulübü, takım kaptanlığı yapan Ömer Toprak'a teşekkür ettiklerini duyurdu. Takımın web sitesinden bir duyuru yapan Werder Bremen: "Ömer Toprak kulüple sona eren sözleşmeyi uzatmayacağını söyledi. Onunla çalışmayı çok istedik. Takım kaptanı olarak hem sahada, hem saha dışında başarılı işler yaptı ve takım lideriydi. Kendisine bir teklif sunduk ancak o red etti. Buna saygı duyuyoruz. Kendisine Werder Bremen'e kattığı tüm hizmetler için teşekkür ediyoruz." 

Türk Milli Takım formasıda giyen Ömer Toprak, Werder Bremen'de güzel günler geçirdiiğini, ancak yeni bir başlangıç yapmanın zamanının geldiğini duyurdu.Toprak, "Burada küme düşüp tekrak çıkma başarısı gösterdik. Üç yıl süreyle bana destek olan başta taraftarlar olmak üzere herkesse teşekkür ederim"  açıklaması yaptı. 

Son Güncelleme: 04.06.2022 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.