BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
02 Haziran 2023 Cuma 06:58
Prof. Dr. Cedidi Dubai'de konferans verdi

Almanya'nın Bremen kentinde yaşayan ve Bremen Mitte Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü Başhekimi olan Prof. Dr. Can Cedidi, dünyanın en iyi plastik cerrahlarının katıldığı Dünya Plastik Cerrahları Konferansın’a konuşmacı olarak katıldı.

Dünyanın en iyi plastik cerrahlarının davet edildiği konferans mayıs ayında Dubai’de düzenlendi. Avrupa’nın en iyi plastik cerrahları ve estetikçileri arasında gösterilen Türk Profesör Can Cedidi, konferansa konuşmacı olarak katılmanın kendisi için büyük onur olduğunu söyledi. Dünyanın dört bir yanından gelen plastik cerrahlara bilgisini aktaran Cedidi, etkinliğin çok verimli geçtiğini dile getirdi. 

Meme estetiği ve karın estetiği üzerine konuşma yapan Cedidi, ‘’  Onur verici. Dünyanın en iyi plastik cerrahlarının katıldığı  bu konferansta meme estetiği ve karın estetiği üzerine sunum yaptım." dedi.

Can Cedidi’ye konferans sonunda ödül verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.