BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
09 Ocak 2023 Pazartesi 18:18
Tek umudu kalp nakli

Almanya'nın Duisburg şehrinde yaşayan evli ve üç kız çocuğu babası Soner Atmaca'nın yaşamı kalp naklına bağlı. Kalp yetmezliği bulunan Atmaca, Düsseldorf Uniklinik' te kalp nakli olabilmek için sıraya alındı.

Duisburg' ta çevresinde oldukça sevilen biri olan 50 yaşındaki Yozgat'lı Soner Atmaca bir süredir kalp yetmezliği ile mücadele ediyor. Cihazlara bağlı bir şekilde yaşamına devam eden Atmaca' nın doktorlarının kalp nakline karar vermesi sonucu hastanenin nakil sıralamasına alındı. Ancak sıranın nezaman geleceği konusunda tarih verilmedi. 

ORGAN BAĞIŞINI ÖNEMSEYELİM

Organ bağışı için sıra bekleyen ve her gün " bugün sıra gelir mi" soruları ile yeni güne başlayan Soner Atmaca' nın kızları

Burcu, Büşra ve Feyza duyarlı insanların olduğunun altını çizip " Mutlaka bizi de duyacak, her hangi bir nedenle yakınlarını kaybeden duyarlı insanlar vardır. Bizim de babamız ile yaşayacağımız daha çok mutlu günlerimiz var. Lütfen sesimizi duyun. Organ bağışına duyarlı olun. Belki de bizim babamız ile yaşayacağımız mutlu günler sizlerin iki dudağınızın arasında. Bizlerin yüzünü güldürün lütfen, ona bir kalp bağışlayın " ifadelerini kullandılar.

Son Güncelleme: 09.01.2023 21:57
Anahtar Kelimeler:
SaglıkAlmanyaKalp Nakli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.