BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
19 Aralık 2021 Pazar 12:19
Can Cedidi üç dalda en iyi seçildi

ALMANYA'NIN Bremen Mitte Hastanesi Plastik Cerrahi Bölümü Başhekimi Prof. Dr. Can Cedidi, Almanya Focus Dergisi tarafından üç dalda 2021 yılının en iyi cerrahlarından birisi seçildi.

Focus Dergisi sağlık kurulu Can Cedidi'yi, en iyi plastik cerrah, en iyi vücut gerdirme ve karın bölgesinden yağ alma alanlarında Almanya'nın en iyilerinden birisi olarak seçti.

Prof. Dr. Cedidi, geçen yıl yine aynı dergi tarafından en iyi plastik cerrah ve başhekimliğini yaptığı bölümü de en iyi bölüm olarak seçmişti.

Almanya'nın en iyi plastik cerrahları arasında gösterilmesinin kendisi için gurur verici olduğunu belirten Can Cedidi, “Son iki yıl benim için çok verimli ve başarılı geçti. Bana her konuda destek veren ekibime de teşekkür ediyorum. Ben onlarla başarılıyım” dedi.

Can Cedidi, bu yıl içinde Avrupa plastik cerrahları birliği başkanlığına da seçilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.