BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
18 Aralık 2023 Pazartesi 07:22
İşadamı Kahya'nın en mutlu günü

Mehmet UZUN / BREMEN 

ALMANYA'NIN Bremen kentinde yaşayan İş İnsanı Hüseyin Selim Kahya, kızı Arzu'yu evlendirdi. Bremen'in en güzek düğün salonlarından birisi olan Gümüş Palast'da düzenlenen düğüne çok sayıda seçkin insan katıldı. Yaklaşık yedi  saat süren düğüne Yunanistan'ın Hamburg Başkonsolosu İoanis Vikelidis'de katıldı. 

SİNAN YILMAZ SAHNE ALDI 

Hüseyin'in Kahya'nın kızı Hasan ile Bremen'de düzenenen düğünle dünya evine girdi. Muhteşem geçen düğünde Karadeniz'ın sevilen şarkıcısı Sinan Yılmaz sahne aldı. Yaklaşık 4 saat sahnede kalan Yılmaz söylediği hareketli parçalarla düğüne katılanları coşturdu. Kolbastı şarkısıyla üne kavuşan Sinan Yılmaz, sahnede gelin ve damatlada bol bol oynadı. Kendisinin'de Almanya'da yaşadığını söyleyen Yılmaz, ''Yine çok güzel bir düğündeyim. Yeni gelin ve damada mutluluklar diliyorum'' dedi. 

BAŞKONSOLOS YENİ ÇİTLERİ TEBRİK ETTİ 

Arzu ile Hasan'ın düğününe çok sayıda önemli insan katıldı. Ancak bunlardan en önemlisi Yunanistan'ın Hamburg Başkonsolosu İoanis Vikelidis idi. Çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmayan başkonsolos, takısını takmayı da ihmal etmedi. Düğünde Yunanlı bir müzik ekibi de yer aldı. 

PASTA SAMURAY KILINCIYLA KESİLDİ 

Muhteşem bir atmosferde geçen düğünün finali düğün pastasının kesilmesiyle noktalandı. Arzu ile Hasan kendileri için özel yapılan pastayı samuray kılıncıyla kesti. Kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan herkese bir teşekkür konuşması yapan Hüseyin Kahya, ''Çocuklarımdan ilkini evlendirmenin mmutluluğunu yaşadım. Bu düğüne Batı Trakya'dan da çok sayıda dostum katıldı. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 

Son Güncelleme: 18.12.2023 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.