BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
28 Şubat 2023 Salı 19:16
Kızı için restoran kapattı

Mehmet UZUN / BREMEN

ALMANYA'NIN Bremen kenti BMW Bobrink satış müdürü Tolga Toker eşi Jihan ile birlikte 2 yaşına giren kızları Laren için muhteşem bir doğum günü partisi düzenledi. Bremen Hermes Restoranda düzenlenen doğum günü kutlamasına Toker ailesinin yakın dostları katıldı. Doğum günü eğlencesinin en mutlu ismi ise Laren oldu. Prensesler gibi giyinen 2 yaşındaki güzel Laren, kendisi için hazırlanan etkinlik boyunca arkadaşlarıyla bol bol oynadı. Doğum günü kutlamasına katılanlar oluşturulan doğum günü köşesine Laren için hediyeler bıraktı. Çocuklar için eğlenceli programlar düzenlendi, hediyeler verildi.

Kızı için Bremen Hermes isimli restorandı kapatan iki çocuk babası Tolga Toker, doğum gününe katılan herkese teşekkür etti. Geçen yıl Almanya'da yılın en iyi otomobil satış müdürü seçilen Toker,”Herşey çocuklarımız için. Onların mutlu olması için çalışıyoruz. Kızımı çok seviyorum. Onun için Laren isimli bir de şarkı yaptım. Bu şarkı yüz binlerce beğeni aldı. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 28.02.2023 21:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.