BİST
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
04 Haziran 2022 Cumartesi 09:58
Mevlana Camisi Aile Şölenine Büyük İlgi

ALMANYA'NIN Delmenhorst kentindeki Mevlana Cami tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen „Aile Şöleni“ (Kermes) bu yılda düzenlendi. Salgın nedeniyle iki yıldır yapılamayan etkinlik cuma günü başladı. Pazartesi gününe kadar devam edecek olan şölene ilk gün büyük ilgi oldu. Türk mutfağından lezzetli yemeklerin, kebap çeşitlerinin ve tatlılarının yer aldığı etkinlikte misafirlere Türk çayı ikram edildi.

DÜNDEN BUGÜNE FOTOĞRAF SERGİSİ

Delmenhorst Düsternort semtinteki cami alanında düzenlenen aile şenliğinde bir de fotoğraf sergisi açıldı. “Dünden Bugüne” isimli sergide camiye hizmeti geçenlerin, cemaatinin ve semtte yaşayan Türklerin dünden bugüne çekilen fotoğrafları sergileniyor.

Cami Derneği Başkanı Zafer Çiftçi etkinliklerinin pazartesi akşama kadar devam edeceğini, herkesi beklediklerini söyledi. Salgın nedeniyle insanların uzun zamandır bir araya gelemediğini anlatan Çiftçi, “Bu günleri çok özlemişiz. Uzun bir aradan sonra ilk kez dostlarla buluşuyoruz. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.