BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
15 Ekim 2022 Cumartesi 18:50
Bremen'de yılın öğretmeni Şahin seçildi

Almanya'nın Bremen eyaletinde yılın en iyi eğitmeni Türkçe öğretmeni Timur Şahin seçildi. Milli bayramlar komitesi tarafından seçilen Şahin'e Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya tarafından teşekkür belgesi verildi.

Delmenhorst kentinde Bremen milli bayramlar komitesi tarafından düzenlenen törenle Türk kültürü ile milli bayramlara destek veren 46 kişi ödüllendirildi. Törende yılın en iyi öğretmeni seçilen Türkçe ve Türk Kültürü öğretmeni Timur Şahin'e de teşekkür belgesi verildi.

Delmenhorst DİTİB Merkez camisi bahçesinde düzenlenen etkinliğe Hannover Başkonsolosu Gül Özge Kaya, Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Kazım Kalkan ile Türkiye'den gelen eğitimci ve yazar Ayhan Korkmaz'da katıldı.

İnsanlığa hizmet edenler unutulmayacak ve unutturulmayacak” adı altında bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte Türkçe'ye, Türk Kültürüne ve milli bayramlara destek veren 46 kişiye de teşekkür belgesi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.