BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
25 Nisan 2024 Perşembe 16:01
Başkonsolosluk koltuğuna çocuklar oturdu

Mehmet UZUN/HANNOVER

ALMANYA'DA 23 Nisan kutlamaları bütün hızıyla devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıldönümü münasebetiyle, Başkonsolos Gül Özge Kaya, temsili olarak makam koltuğunu Hannover GS Fichte Okulu 4. Sınıf öğrencisi Akay Sadula’ya devretti.  Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor; başta Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm vatan kahramanlarını minnet ve şükranla anıyoruz."

BERLİN BAŞKONSOLOSUDA KOLTUĞU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı'da ilkokul öğrencilerini makamında kabul edip ikramda bulundu. Şanlı kendisini ziyarete gelen tüm çocuklarla koltuğunu temsili olarak paylaştı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.