BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:40
İzmirli öğrenciler Alman öğrencilerin konuğu oldu

ALMANYA'NIN Bremen kentine gelen İzmir Konak Anodolu Lisesi öğrencileri Bremen Neue Oberschule öğrencilerinin konuğu oldu. Türk öğrenciler bir hafta boyunca Bremen'de kaldı. Türk öğrenciler gezinin son gününde Bremen Eyalet Meclisini gezdi.

Türkiye - Almanya Gençlik Köprüsü Projesi kapsamında Bremen'e gelen ve 15 kişiden oluşan 9'uncu sınıf öğrencileri ve öğretmenleri havaalanında Alman öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı.Gröpelingen semtindeki Neue Oberschule davetiyle Bremen kentine gelen İzmir Konak Anadolu Lisesi öğrencileri bir hafta  Almanya kaldı. Bremen'in tarihi ve kültürel yerlerini gezim, Alman eğitim ve öğretimi hakkında bilgi alan Türk öğrenciler, Alman öğrencilerle de dostluk bağları kurdular. Öğrencilerin Türkiye'ye uçmadan önceki son durağı ise eyalet meclisi oldu. Eyalet meclisini gezen Türk öğrencilere Alman öğrenciler eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.