BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
22 Haziran 2022 Çarşamba 18:17
İzmirli öğrenciler Bremen'de

İZMİR Konak Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencileri Almanya'nın Bremen kentine geldi. Türkiye - Almanya Gençlik Köprüsü Projesi kapsamında Bremen'e gelen Türk öğrenciler ve öğretmenleri havaalanında Alaman öğretmen ve öğrenciler tarafından  karşılandı. 

Gröpelingen semtindeki Neue Oberschule (okulu) davetiyle  Bremen kentine gelen İzmir Konak Anadolu Lisesi öğrencileri bir hafta  bir hafta Almanya'da kalacak. 15 kişiden oluşan öğrenci grubu bir hafta boyunca Bremen'in tarihi ve kültürel yerlerini gezim, Alman eğitim öğretim hakkında bilgi alacaklar. Alman öğrencilerle  arkadaş grupları oluşturacak olan Türk öğrenciler, iki ülkenin kültürel ve dostluk gelişimine de katkıda bulunacaklar. 

Bremen Mızıkaçıları heykeliyle meşhür kente ilk kez gelen Türk öğrencilerin oldukça neşeli ve heyecanlı oldukları gözlendi. 

Mehmet UZUN / BREMEN 

Son Güncelleme: 22.06.2022 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.