BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
07 Aralık 2022 Çarşamba 10:38
Öğretmenleri unutmadılar

Mehmet UZUN

ALMANYA'NIN Hannover kenti yakınlarında ki Garbsen kenti, Türkçe öğretmenlerine ev sahipliği yaptı. DİTİB Garbsen Kocatepe Camii yönetimi, bölgede görev yapan Türkçe öğretmenlerini camide ağırladı. Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe 17 eğitmen katıldı. 

Kocatepe Cami Kültür Merkezinde düzenşenen etkinliğe Hannover Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Doç. Dr. Hasan Kazım Kalkan'da katıldı. Cami yönetimi tarafından organize edilen etkinlikte okullardaki Türkçe dersleri, öğrencilerin sorunları ve yapılacak olan etkinlikler konuşuldu. Cami yönetimi tarafından öğretmenlere ikram da bulunulup çiçek verildi.  Cami Başkanı Zafer Yıldız yaptığı açıklamada, „Bizler bölgemizdeki öğretmenlerimizi tespit ederek cemiyetimizde güzel dialog ortamında bir araya gelerek yapabileceğimiz sosyal, kültürel alanlardaki etkinlikler, eksikleri, temennileri konuşarak istişare etme imkanı bulduk. Katılım sağlayan 17 öğretmenimize bir kez daha derneğim adına şükranlarımı arz ederim. Bu bağlamda 'Ben ancak bir muallim olarak gönderildim' buyuran Peygamber [SAV] Efendimizin rehberliğinde ilim, irfan ve değerli tecrübelerle nesillerimizin yüreğine dokunarak geleceklerini inşa eden, hocalarımızın ve öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü bir kez, daha tebrik ediyorum.  Bugün eğitim birimimiz gayret gösterip zaman harcayıp, emek sarfedip, sabır gösteren, din görevlisi İsa Özçoban hocamıza, eğitim bölümü gönüllü hocalarımıza, asistanlarımıza, kadın kolları başkanımıza, genç kız kollarımıza, egnç erkek kollarına, yardım eden ailelere, eğitim sorumluları kardeşlerim Hüseyin Çınar, Selman Çukur'a teşekkür ederim“ dedi.

Son Güncelleme: 17.12.2022 22:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.