BİST
10.644
ALTIN
2.504,53
DOLAR
32,21
STERLİN
41,03
EURO
35,12
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
17 Ocak 2023 Salı 21:40
Tekerlekli sandalyeyle gelen mutluluk

Mehmet UZUN / DELMENHORST

ALMANYA'NIN Delmenhorst kentinde yaşayan ve yaptığı sosyal ve yardım çalışmalarıyla tanınan Güral Adsız, Malatya'da yaşayan doğuştan bedensel engelli Hatice Topal'a tekerlekli sandalye göndererek dünyanın en mutlu insanı yaptı.

Ailesinin maddi imkansızlıklar nedeniyle kendisine tekerlekli sandalye alamamasından dolayı bütün gününü evde oturarak geçiren, ev içinde gideceği yere de sürünerek giden Hatice Topal'ın yardımına Malatyalı Güral Adsız yetişti. Güral annesi için aldığı tekerlekli sandalyeyi Malatya'ya göndererek Hatice Topal'a ulaştırdı. Almanya'dan gelen hediye karşısında mutluluk çığlıkları atan Topal, tekerlekli sandalye ile bir video çekip ne kadar mutlu olduğunu sosyal medyadan yayınladı.

HATİCE'NİN SEVİNCİ BENİ DUYGULANDIRDI

Hatice'yi tanımadığını, sadece yardıma muhtaç olduğunu duyduğunu ve yardım ettiğini anlatan Adsız, “Tekerlekli sandalyeyi annem için almıştım. Annem o tekerlekli sandalye ile Umre'ye gitti. Bremen Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Küşneci'nin annem verdiği tekerlekli sandalyeyi Hatice'nin durumunu öğrenince ona gönderdim. Bana bir video attı ve ne kadar mutlu olduğunu söyledi. Hatta mutluluktan çığlık atıyordu. Onun sevinci beni duygulandırdı. Keşke daha çok insanı mutlu edebilsek. Bir tekerlekli sandalyenin belki sağlam insanlar için bir anlamı yoktur, ama engelli bir insan için çok anlamı vardır. Bunu bir kez daha görmüş oldum” dedi.

tekerlekli sandalye 1-2 Hatice Topal

tekerlekli sandalye 3 Güral Adsız

Son Güncelleme: 17.01.2023 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.