BİST
10.277
ALTIN
2.390,60
DOLAR
32,34
STERLİN
40,65
EURO
34,88
Mehmet Uzun
Mehmet Uzun
25 Nisan 2024 Perşembe 16:38
Almanya Cumhurbaşkanı Gaziantep'i gezdi

Mehmet UZUN

TÜRKİYE- Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye gezisi kapsamında Gaziantep'i de gezdi.  Temaslarının 2. gününde Gaziantep'e giden Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier havaalanında Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından çiçeklerle  karşılandı.  Güneydoğunun en büyük ve gelişmiş kenti olan Gaziantep'te bir gün kalan Steinmeier 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılıp depremzede aileleri ziyaret etti.  

İLKOKULU GEZDİ

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Gazinatep'te Gazikent İlkokulu’nu ziyaret etti. Okulun halkoyunları ekibi Alman Cumhurbaşkanı için bir gösteri yaptı. Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier daha sonraı 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelenen depremde ağır hasar alan Nurdağı ilçesine geçti. Steinmeier, Nurdağı ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi. Steinmeier, Nurdağı'nda konteyner kent içerisinde bulunan deprem sergi alanını ile 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adlı sergi alanını gezdi. Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i  Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yalnız bırakmadı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.